Airconditioning

Airconditioning is op veel werkplekken een niet meer weg te denken gemak. Ondanks ons gematigde klimaat is het zeer comfortabel om de gewenste temperatuur en relatieve vochtigheid in een ruimte te kunnen beïnvloeden en regelen. Glucon Klimaatbeheersing B.V. levert airconditioning systemen met de nieuwste inverter technologie in warmtepomp en cooling-only uitvoeringen.

De systemen in warmtepomp uitvoering hebben als voordeel dat deze zowel kunnen koelen als verwarmen. De diverse systemen zijn op te delen in drie categorieën:

• Splitsystemen (1 binnendeel op 1 buitendeel)
• Multi split systemen (tot 9 binnendelen op 1 buitendeel)
• VRV/VRF (tot 64 binnendelen op 1 buitendeel)

Ook voor ruimtes waar koeling noodzakelijk is voor de continuiteit van een bedrijf, zoals een server ruimte, biedt Glucon Klimaatbeheersing een passende oplossing. Deze airconditioning
moet ongeacht de buitentemperatuur altijd goed functioneren.

Daarnaast biedt Glucon Klimaatbeheersing u de mogelijkheid aan om dit soort ruimtes 24 uur per dag te bewaken op o.a. te hoge of te lage temperatuur of uitval.

   

Portfolio

Service & Onderhoud

Na het opleveren en in bedrijf stellen van de installatie zorgen onze vakbekwame monteurs voor het onderhoud.
Onderhoud is de bepalende factor voor een goede werking van klimaatapparatuur. Voor de airconditioners is onderhoud door een "STEK" onderneming tevens wettelijk verplicht.

Lees meer

Contact

Voor meer informatie of vragen kunt u op onderstaande gegevens contact met ons opnemen.

Adres: Dennenweg 7
 8172 AH Vaassen
Telefoon: 0578 - 573351
Fax: 0578 - 573342
E-mail: info@glucon.nl